Every living soul is potentially divine

Jainism


Jainism Authors: Bob Gourley, Pat Romanski

Related Topics: Jainism

News Feed Item

Nieuwe microcelproducten en innovaties versnellen microcelinstallaties, verbeteren prestaties en creëren nieuwe mogelijkheden voor beheerde diensten bij mobiele aanbieders

SpiderCloud Wireless, Inc., de toonaangevende leverancier van schaalbare microcelsystemen, kondigde vandaag het aanbod van innovaties en nieuwe producten aan, dat het bedrijf zal presenteren op het Mobile World Congress (MWC’15) op 2-5 maart in Barcelona (Spanje).

"Na het succes van onze bekroonde Dual-Band Radio Node blijven we verder innoveren om onze klanten te helpen differentiëren en succes te bereiken met microcelsystemen", zegt Behrooz Parsay, vice-president of engineering and operations van SpiderCloud Wireless. "GSMA's MWC is voor ons het perfecte congres om nieuwe innovaties voor microcelproducten te onthullen. We kijken uit naar een week vol mooie ontmoetingen met klanten en partners."

Op het MWC van dit jaar toont SpiderCloud nieuwe producten en innovaties, waaronder:

 • Verbeterde prestaties voor dekking en capaciteit
  • Drageraggregatie: nieuwe dual-band radioknooppunten, ontworpen om tegelijkertijd 3G/LTE- of dual-carrier LTE-diensten aan te bieden, zijn te upgraden met software om drageraggregatie met piekratio's tot 300 Mbps te ondersteunen.
 • Pre- en post-installatiemogelijkheden
  • Radioknooppunten met geïntegreerd Bluetooth Low Energy-baken (BLE) verbeteren een toch al eenvoudig installatieproces, verbeteren inventarisbeheer en vergemakkelijken systeemonderhoud na installatie. Hierdoor nemen de totale eigendomskosten voor grootschalig, schaalbaar, overdekt microcelgebruik voor de aanbieder af. Radioknooppunten met geïntegreerde Bluetooth-bakens werken in verbinding met SpiderClouds bekroonde iOS- en Android-app E-RAN.
 • Nieuwe mogelijkheden voor beheerde diensten
  • Gevirtualiseerde functies en hostingdiensten op de Services Node. SpiderCloud zal bedrijfsspecifieke inhoudsfiltering en procedurevoorbeelden voor groepen/individuen demonstreren met Intel Security. Deze procedures maken het voor bedrijfs-IT mogelijk om een LTE-systeem met hoge capaciteit te onderhouden zonder in te boeten op de acceptabele gebruiksprocedures.
  • Het nieuwe radioknooppunt met Low Energy Bluetooth-bakens opent deuren voor lokalisatie en contextdiensten op grote bedrijfskantoren, in winkelcentra en op evenementenlocaties.
 • Ondersteuning van meerdere aanbieders
  • Nieuwe dual-band LTE Radio Nodes kunnen via een software-upgrade gedeeld worden door twee aanbieders. Dual-band LTE-radio's ondersteunen kanalen van 5, 10, 15 en 20 MHz, met piekratio's van 150 Mbps per band, en VoLTE. Aanbieders kunnen via een software-upgrade hun dual-band SpiderCloud LTE-systeem delen met partneraanbieders (multi-operator RAN), terwijl een strikte scheiding van verkeer en diensten behouden blijft.

"Met deze nieuwe producten voor 2015 legt SpiderCloud de lat hoger", zegt Amit Jain, vice-president voor productmanagement. "Onze nadruk ligt op het ondersteunen van de onmiddellijke en toekomstige behoeften van onze klanten op het gebied van drageraggregatie, flexibele radio's, Bluetooth met laag verbruik, multi-operator RAN, en meer."

SpiderCloud Wireless heeft een nieuwe locatie op MWC’15. Ontmoet het bedrijf op CS85, naast de ingang van Hal 4 voor conferenties en keynotes. SpiderClouds producten worden ook getoond in de stand van NEC in Hal 3 (3N10) en in de Small Cell Zone (7F61). Om een gesprek aan te vragen, stuurt u een e-mail naar [email protected]

Directieleden van SpiderCloud spreken op MWC'15.

 • Dinsdag om 13.30 uur: Art King, directeur bedrijfstechnologieën, presenteert "Case Studies" in de Small Cell Zone in Hal 7 (7F61)
 • Woensdag om 9.30 uur: Mike Gallagher CEO interview met Mobile World Live TV
 • Woensdag om 11.00 uur: SpiderCloud en iBwave presenteren "Streamlining Indoor Small Cells Planning" in de Small Cell Forum-stand (Hal 7, 7F61)
 • Woensdag om 13.30 uur: Art King, directeur bedrijfstechnologieën, presenteert "Case Studies" in de Small Cell Zone in Hal 7 (7F61)

De Categorie 5/6/VLAN Ethernet-powered dual-band Radio Node (SCRN), in de handel sinds juni '14, ondersteunt 3G+4G en 4G+4G configuraties. De Services Node (SN) beheert radioknooppunten en is een controlepunt voor het microcelsysteem. De SN vermindert interferentie en verbetert coördinatie tussen cellen met SON. Eén systeem met 100 radioknooppunten (sectoren) voegt capaciteit en dekking toe voor tot 1,5 miljoen vierkante meter kantoorruimte.

SpiderCloud Wireless is het eerste bedrijf dat aan mobiele aanbieders een in hoge mate schaalbaar microcelsysteem aanbiedt voor LAN-gebruik van betrouwbare overdekte mobiele diensten bij zakelijke klanten van elke omvang. Tot de klantenkring behoren Verizon, Vodafone Verenigd Koninkrijk, Vodafone Nederland en leidende mobiele aanbieders op verschillende continenten.

Over SpiderCloud Wireless

SpiderCloud Wireless ontwikkelt baanbrekende microcelnetwerkplatformen waarmee mobiele aanbieders nooit eerder vertoonde mobiele dekking, capaciteit en slimme applicaties aan bedrijven kunnen leveren. SpiderCloud Wireless is een ISO 9001:2008 gecertificeerd bedrijf gevestigd in San Jose, Californië (VS) en wordt ondersteund door de beleggers Charles River Ventures, Matrix Partners, Opus Capital en Shasta Ventures. Kijk voor meer informatie op www.spidercloud.com en volg SpiderCloud op Twitter http://twitter.com/spidercloud_inc

SpiderCloud Wireless is een geregistreerd handelsmerk en SpiderCloud is een handelsmerk van SpiderCloud Wireless, Inc. © 2015 SpiderCloud Wireless, Inc.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

More Stories By Business Wire

Copyright © 2009 Business Wire. All rights reserved. Republication or redistribution of Business Wire content is expressly prohibited without the prior written consent of Business Wire. Business Wire shall not be liable for any errors or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.